torsdag den 18. november 2010

Motorola uhmata tarkastelu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/18/motorola-defy-review/:
Android maisema on varmasti tulossa tungosta, eikö olekin? Voimme vielä elävästi muistaa ajat, jolloin T-Mobile G1 on ainoa peli kaupungissa, ja nyt olemme täällä - vain kaksi vuotta myöhemmin - huuhtele vaihtoehtoja, jotka kattavat lähes kaikki markkinasegmentti alkaen äärimmäisen kalliita ja äärimmäisen -pieni ja kaikkea siltä väliltä. Yksi markkinarako, joka on yleensä alipalvelluille kuitenkin on beat-the-paska-out-of-your-puhelinta markkinoille. Tiedät kuka olet: olet töitä, pelaat kovaa, tai olet juuri parantumaton tapaus on poropeukalo - mutta mikä tahansa asia, tarvitset puhelimen että et rikkomatta, bricking, sulava, jäädyttämällä tai muuten tuhota muutaman viikon välein.

Se ei ole kestävä puhelimiin ole olemassa, tietenkin. Kaukana siitä: Nextel ja Motorola käytännössä keksi (ja kukoisti pois) käsite, ja vaihtoehtoja, kuten AT & T: n Samsung Rugby ja Verizon Casio G'zOne sarja on ollut saatavilla jo jonkin aikaa. Kaiken kaikkiaan, vaikka se on ollut alalla vailla älypuhelinten - ja näinä päivinä, että vain aio leikata sitä. Erilaisia ihmisiä, jotka tarvitsevat puhelinta, joka voi kestää muutamia kolhuja eivät välttämättä halua ostaa niitä kustannuksella voima tai kyky enää. Että merkinnän, Motorolan uusi Android-powered uhmata T-Mobile USA (ja muut lentoyhtiöt ulkomailla) on yksi harvoista ottaa ampui tyylikkäästi yhdistämään ympäristöpolitiikan vastarintaa ilman kompromisseja älypuhelinkokemuksen, jossa Blur huipulla Android 2.1 kanssa 5 megapikselin autofocus nokka, LED-salama, 800MHz TI OMAP3610 ydin, ja 3,7 tuuman 854 x 480 näyttö. Toisin sanoen, paperilla, se ei ole loma - mutta se voi roikkua? Let's selvittää.

Jatka käsittelyssä Motorola uhmata tarkastelu

Motorola uhmata tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 marraskuu 2010 14:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar