torsdag den 18. november 2010

Windows PC ClickPad vihdoin parantunut? Synaptics ClickPad IS-sarjan 3 esikatselu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/18/the-windows-pc-clickpad-finally-improved-synaptics-clickpad-is/:
Löydät yhteisen valituksen kaikissa useimmat Windows kannettava / netbook arvostelua . Ehei, se ei ole tekemistä prosessorin suorituskykyä, käynnistys kertaa, tai grafiikka kyvykkyys, se pyörii Tasohiirien, ja erityisesti ne, jotka on integroitu painikkeita sisällä pad itse - mitä on tullut tunnetuksi ClickPads. Vaikka me yleensä sormella (kyllä, pun tarkoitettu!) On kannettava vastaavien valmistajien valita hutera tyynyt (eh helma, HP ja Dell ), Synaptics - valmistaja näiden ClickPads - on yksi takana teknologiaa. Tietoisena nirso multitouch eleet ja hyppääminen osoittimet, Synaptics on kovasti työtä sen seuraavan sukupolven ClickPad IS Series 3, joka on tulossa tietokoneet joskus ensi vuoden alkupuolella. Joten, uusi kuva tunnistus ja ClickEQ teknologiaa, joka on ollut leivotaan uusi tyynyt vihdoin ratkaista kaikki valitukset ja pankaamme pois kannettavan tietokoneen hiiriä? Osuma tauko selvittää.

Jatka käsittelyssä Windows PC ClickPad vihdoin parantunut? Synaptics ClickPad IS-sarjan 3 esikatselu

Windows PC ClickPad vihdoin parantunut? Synaptics ClickPad IS-sarjan 3 esikatsella perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 marraskuu 2010 16:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar