torsdag den 10. februar 2011

WiFi-vain Motorola Xoom tabletti ei sen FCC tulli, hopea versio huomasi Dubai (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/10/wifi-only-motorola-xoom-tablet-does-its-fcc-duty-silver-version/:
WiFi-vain Motorola Xoom tabletti ei sen FCC tulli, hopea versio huomasi Dubai (video)
Olemme kuulleet joitakin outoja kertomuksia viikonloppuna, että 3G Motorola Xoom tabletti ei voitu myydä, ellet ostanut vähintään yhden kuukauden langattoman tiedonsiirron. Että sekä notkua-asiakkuutta 800 dollaria MSRP, on varmasti antaa joillekin potentiaalisille ostajille pikkuisen tauon. Tämä voisi auttaa. Crossing johtimet FCC on mitä näyttää olevan WiFi-only-versio Xoom, nimeltään "langaton tabletti upotettu WLAN." Se ei ole 3G-radio niin, ellei Moto on toinen temppu hihat, tämä on luultavasti se. Ilmeisesti kaikki keinottelu hinta olisi hyvin ... spekulatiivinen, mutta tässä on toivoa ojitusten että modeemi tuo tämän asian alas Benjamin tai niin. Myös huomasi, tällä kertaa Dubaissa, mutta myös sulautettujen alle, oli hopeinen versio Xoom, urheilu kaksisävyinen takaisin joka mukavasti täydentää Casion Data Bank laskin katsella. Ei sanaakaan siitä saamme, että näille rannoille, mutta toivomme niin. Lajike on, rakkaat lukijat, elämän suola.

Jatka käsittelyssä WiFi vain Motorola Xoom tabletti ei sen FCC tulli, hopea versio huomasi Dubai (video)

WiFi-vain Motorola Xoom tabletti ei sen FCC tulli, hopea versio huomasi Dubai (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 helmikuu 2011 07:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Langattoman hyvyys | lähde FCC , t-break | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar