torsdag den 10. februar 2011

Immersion n motiv kehitysalusta integroituu kosketukseen osaksi Android, menemme käytännön

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/10/immersions-motiv-development-platform-integrates-haptics-into-a/:
Saatat tietää, että Immersion n haptic tekniikka on kaiken kirurgisen simulaattoreita peliohjaimia , mutta olemme valmiita panostamaan et tiennyt sitä jo leivotaan yli 200.000.000 olevia Android laitteet - kuten jokainen Samsung Galaxy S älypuhelin. Käyttämällä puhelimia nykyisiä vibra moottorit, halpa ohjelmistopäivityksen voi pistää force feedback osaksi jo olemassa olevia koko Android UI (2,2 ja ylöspäin), ja tulevia puhelimia - rakennettu usean dollarin pietsosähköisistä toimilaitteet että värisemään näytöllä itse - Haptic kokemus menee hi-fi. Nyt se paljastui, että pieni pääsiäismuna maailmalle, Immersion haluaa voit rakentaa joitakin apps, ja tätä varten se vapauttaa motiv Developer Platform maaliskuussa. Lue siitä kaikki tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Immersion n motiv kehitysalusta integroituu kosketukseen osaksi Android, menemme käytännön

Immersion n motiv kehitysalusta integroituu kosketukseen osaksi Android, menemme käytännön perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 helmikuu 2011 09:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar