torsdag den 10. februar 2011

Sprint viestit paras asiakas saa viiden vuoden

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/10/sprint-posts-best-customer-gains-in-five-years/:
Päätös siirtyä WiMAX sijaan LTE todennäköisesti toisen arvata oppineet ja sijoittajien tulevina vuosina, mutta riippumatta, Sprint toimitusjohtaja Dan Hesse on tullut yksi langattoman teollisuuden suuri comeback lapset nyt hän näyttää olevan onnistuvat Hänen tavoitteenaan kääntää harjoittajan syöksykierre oikeassa ympäristössä. Viimeisin voitto tulee muodossa Sprintin vuoden 2010 viimeisellä neljänneksellä tulos, joka paljastaa sen suurin tilaaja saa sitten ensimmäisen ja toisen neljänneksen 2006 - kyllä, 2006. Yhteensä tuo oli 1,1 miljoonaa euroa, vaikka liikevaihto laskutus tuo oli vain 58000, mikä viittaa siihen, että prepaid-palvelut ovat iso push juuri nyt. Lisäksi Sprint ilmoitti sen alin Laskutusasiakkaiden vaihtuvuus neljännellä neljänneksellä tahansa vuonna sen historian 1,86 prosenttiin. Haittapuolena, yhtiön edelleen teknisesti punainen, raportointi liiketappio 139 miljoonaa dollari tuloihin dollaria 8,3 miljardiin euroon. Kaiken Hesse sanoo he ovat todella "vauhtiin" menossa uutena vuotena, ennakointi netto asiakas lisäyksiä vuonna 2011. Anna meille EVO 4G 2, Dan, ja voimme vain olla halukas suostumaan.

Sprint viestit paras asiakas saa viiden vuoden alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 helmikuu 2011 11:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Pikajuoksu | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar