torsdag den 10. februar 2011

Pelican Imaging prototyyppi array kamera voisi tehdä kuvasi paremmin, puhelimet ohuempi (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/10/pelican-imagings-prototype-array-camera-could-make-your-picture/:
Pelican on prototyyppi array kamera voisi tehdä kuvasi paremmin, puhelimet ohuempi (video)
Jos haluat etsiä elämään toisella planeetalla et rakentaa yksi radioteleskooppi, joka mailia leveä, voit rakentaa joukko pienempiä ja luo runsaasti pois niistä. Kuten on käynyt ilmi, että perusidea toimii kaappaaminen näkyviä aallonpituuksia samoin. Sitä kutsutaan plenoptic kamera käyttäen erilaisia pieniä linssejä, että kun yhdistetään, voi luoda kuvan yhtä hyvä kuin isomman. Pelican Imaging on pitkälti kiinnostunut ohut tekijä tällainen järjestelmä voisi tarjota, mahdollisesti mahdollistaa ohuempia puhelimia, mutta tämä voisi myös avata oven mielenkiintoisia vaikutuksia. Tsekkaa video tauon jälkeen on esimerkiksi dynaaminen aukon valvonta tällainen setup voi sallia, jossa voit muuttaa fokusoivat kuvan jälkeen se vietiin. Koska pieni joukko täällä luultavasti voinut tehdä mitään liian hullu, kuten ottaa kuvan kautta puu, mutta päivän huonosti tarkennetut kamerapuhelimen otoksia voi lopulta olla lopussa - kun tämä todella tulee markkinoille.

Jatka käsittelyssä Pelican Imaging prototyyppi array kamera voisi tehdä kuvasi paremmin, puhelimet ohuempi (video)

Pelican Imaging prototyyppi array kamera voisi tehdä kuvasi paremmin, puhelimet ohuempi (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 helmikuu 2011 11:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink CNET | lähde Pelican Imaging | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar