torsdag den 10. februar 2011

Tutkijat pyrkivät korvaamaan kupari ja alumiini kapellimestarina auto järjestelmät

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/10/researchers-aim-to-replace-copper-with-aluminum-as-a-conductor-i/:
Kuten jokainen yksinäinen kissa lady poliisi skanneri tietää, kuparin hinta on niin korkea kuin se on koskaan ollut - eikä ole mitään syytä tämä kehitys ei jatku. Tietenkin tämä vaikuttaa enemmän kuin hiipii että livahtamaan kellareihin varastaa LVI: edellä sitkeästä metallista on tällä hetkellä paras kapellimestarina junissa järjestelmät autoissa. Mutta onnea tämä saattaa pian muuttua. Korvaamiseksi kupari alumiinilla energiansyöttöjärjestelmään useita haasteita on käsiteltävä muun muassa se, että alumiini hiipii kuin lämpötila nousee, ja syövyttävää tuo kahden materiaalin yhdessä. Niistä toimia Technische Universität München (TUM) sekä BMW nostaa alumiinin EV : n, Leiko virtapistoke käyttää peltiä häkki ja painejousi jotta kupari ja alumiini osat edelleen yhteyttä. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, TUM: n professori Udo Lindemann (ei pidä sekoittaa Udo Dirkschneider, pikkuruiset nokkamies Saksan heavy metal bändejä Hyväksy ja UDO) ennustaa, että "suurjännite-aluksen järjestelmien eniten sähköautojen perustuu alumiinilla vuoteen 2020 mennessä. " Lähtö mahtava kuva Dirkschneider tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Tutkijat tarkoitus korvata kupari ja alumiini kapellimestarina auto järjestelmät

Tutkijat pyrkivät korvaamaan kupari ja alumiini kapellimestarina auto järjestelmät perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 helmikuu 2011 03:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Green Car Congress | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar