torsdag den 10. februar 2011

RunCore USB 3.0 Nopea SSD tarjoaa 64 Gt tallennustilaa ja kaksi porttia yhdessä tappaja laitteen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/10/runcore-usb-3-0-express-ssd-offers-64gb-of-storage-and-two-ports/:
RunCore USB 3.0 Nopea SSD tallentaa 64 Gt kärpästä yhdellä, USB 3.0-ottaa kivi
Oletetaan, että on kannettava tietokone . Se on ExpressCard -korttipaikka, mutta koska se on hieman vanha, se ei ole USB 3.0 . Lisäksi se vain ei ole tarpeeksi tallennustilaa tarpeisiisi enempää. Niin, ja avaimet ovat sellaisia kuluneita ja kiiltelee varsinkin H jostain syystä. RunCore voi auttaa, että viime ongelma, mutta se varmasti on siisti ratkaisu kahden muun, ratkaisu erittäin sopiva nimi: USB 3.0 Express SSD. Se tarjoaa 64GB edestä SSD varastointi sekä pari taivaansininen USB 3.0-porttia tönäisi ulos puolella odottavat jotain - kuten ehkä toinen SSD. Ei sana hintaan tai saatavuuteen, mutta me toivomme pian, koska tämä ExpressCard-paikka täällä ei aio täyttää itse.

RunCore USB 3.0 Nopea SSD tarjoaa 64 Gt tallennustilaa ja kaksi porttia yhdessä tappaja laite alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 helmikuu 2011 10:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Täysin Cool Gadgets | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar