torsdag den 10. februar 2011

HTC debyytti Android puhelimen oma Facebook-painiketta, joka kaksinkertaistaa kuin Winklevii ärsyttäväksi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/10/htc-to-debut-android-phone-with-dedicated-facebook-button-doubl/:
Tiedätkö, kuinka paljon aikaa menee hukkaan joutuvat hyppäämään ulos hakemuksen klikkaa Facebook kuvaketta (tai widget) Koti-valikon? Tämä 0,4 sekuntia, kun tehdään satoja kertoja joka päivä (olettaen koskaan jätä ole näytön ensimmäinen paikka) voi rajusti - arvokasta aikaa voit viettää päivittää tilan ja makuusi tyttöystäväsi veljen Business Cat seinä postitse. INQ tajunnut sitä , ja HTC ovat ehkä löytäneet tapa palauttaa ne kallisarvoisia sekunteja, samoin. Mukaan Financial Times, yhtiö aikoo esitellä Android laitteen oma Facebook-painiketta (huom. ei "ole puhelin" ). Emme odota mitään hullua ulos clicker, mutta koska uni murskaimia tunnetaan nykyään nimellä "ihmiset tuntevat laitteen" eli sen tarkoitus on viedä sinut Facebook etusivulle - jos haluat jotain enemmän. HTC odotetaan esitellä sitä tässä kuussa, ja jos me vedonlyönti folk, me halua sanoa, että tarkoitti Mobile World Congress ensi viikolla.

HTC debyytti Android puhelimen oma Facebook-painiketta, joka kaksinkertaistaa kuin Winklevii ärsyttäväksi perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 helmikuu 2011 12:23:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde FT.com | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar