torsdag den 10. februar 2011

Gartnerin ja IDC riita Android n valta-asemaa Symbian Q4 2010

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/10/gartner-and-idc-dispute-androids-dominance-over-symbian-in-q4-2/:
Mukaan Gartnerin uusin mobiili myyntilukuihin, nousu Android ei ole aivan niin valtavan nopeaa kuin voisi luulla - jopa 888,8 prosentin kasvun vuonna 2010. Viime kuussa Canalys lainasi Android kuin alkuun palkansaajan älypuhelinten laiturien Q4 viime vuoden pelaajan pois Symbian kärkipaikan, mutta Gartner sanoo, että se ei ole niin. Itse asiassa IDC jo hiljaa sekaantui asiaan aiheesta muutama päivä sitten sanoi, että Symbian on edelleen älypuhelinten käyttöjärjestelmä "markkinajohtaja . " Gartnerin luvut eivät näytä Android ohittaminen Nokia n Symbian-laitteiden yksikön myynti, mutta se huomauttaa, että käyttöjärjestelmä "käytetään kaikkialla eri merkkejä Q4 todella" pitää Symbian hieman ennen Android. " Symbian lopulta outsold Android yli 44 miljoonaa yksikköä viime vuonna, mutta ottaen huomioon pienen vihreän robotin tähtitieteellinen kasvu vuonna 2010, me halua sanoa edes supertähti on vähättelyä. Tutustu PR jälkeen hypätä, miten loput kilpailun pärjää.

Jatka käsittelyssä Gartner ja IDC riita Android n valta-asemaa Symbian Q4 2010

Gartnerin ja IDC riita Android n valta-asemaa Symbian Q4 2010 alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 helmikuu 2011 05:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink TechCrunch | lähde Gartner | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar