torsdag den 10. februar 2011

Sonos-ohjain Android äänellä haku räjäyttää sinut (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/10/sonos-controller-for-android-with-voice-music-will-blow-you-away/:
Voit hengittää Sonos fanit, se on vihdoin tapahtuu. Sonos-ohjain Android on virallista. Kun melkein vuoden kehitystä, ilmainen WiFi musiikkia kauko vihdoin antaa Sonos omistajat kontrolloida koko kodin äänijärjestelmä mistä tahansa Android 2,1 ja yli laitteen näytön koko HVGA 320 x 480, WVGA 480 x 800 tai WVGA 480 x 854 . Ainakin se, kun se iskee markkinoille maaliskuun lopussa. Parempi vielä, se syrjäyttää Sonos IOS-ohjain , jossa musiikki valvontaa kartoitettu suoraan painikkeet Android laitteisto. Sellaisenaan, voit hallita äänenvoimakkuutta Sonos järjestelmän fyysinen tilavuus rokkari teidän Desire Z tai käytä hakua painiketta Droid X rehu että tietyt taiteilija, kappaleen tai albumin. Niin, ja Sonos-ohjain Android tukee myös äänen haku - ottaa että IOS app. Anteeksi, Sonos ei ilmoittaa mitään liittyvät Android tabletti-vastaava Sonos-ohjain iPad tänään yhtiö odottaa nähdä, miten markkinat kehittyvät ja mikä ruudun kokoa ja päätöslauselmien saada eniten pitoa. Siitä huolimatta me saada ensimmäinen käytännön mahdollisuus luurin rekisterinpitäjän Mobile World Congress ensi viikolla. Joten siihen asti, miksi ei pyyhi kyyneleet irti 349 dollaria Sonos CR200 ohjain ja katsoa videon esikatselun tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Sonos-ohjain Android äänellä haku räjäyttää sinut (video)

Sonos-ohjain Android äänellä haku räjäyttää sinut (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 helmikuu 2011 09:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar