tirsdag den 20. september 2011

Magisto muutokset videoita automaagisesti, deluges interwebs kanssa idiootti auteur savancy

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/20/magisto-edits-videos-automagically-deluges-the-interwebs-with-i/:


Voi rutto sosiaalisen median ja sen irrationaalinen voimaantumisen kotona, amatööri mediamoguleiden. No, totta puhutaan, kaikilla ei ole sitkeyttä istua ja punnertaa läpi tunnin videokuvaa luoda taidokkaasti tehty, valmis-for-prime time ladata . Ei hätää teille talentless hakata, Magisto sai web-pohjainen työkalu, joka tulee automatisoida puute muokkaus asiantuntemusta, ja suoltaa YouTube-arvoinen , ADD-leikkeitä täynnä taustamusiikin ja fancy multi-ikkuna vaikutuksia. Palvelu, joka käyttää algoritmia tunnistamaan "ihmiset, lemmikit ja maisemia ja voi jopa ... [analysoida] ääniä ja kuvia," oli aiemmin ollut saatavilla yksityinen beta, mutta on nyt avoin ja ilmainen kaikille, joilla kamera, tietokone ja kunnon internetyhteys. Olemme nähneet tulokset yhtiön käsialaa ja se on kaikki melko sama asia - epäyhdenmukaisen, tune-kuormattuna Mashup. Toisin sanoen, ihanteellinen Twitter ja Facebook IV tippuu olemme tulleet voimassaolevaksi yhteydessä. Menkää ja testata Hyper-muokkausohjelmisto ulos lähde alla - se ei ole kuin te itse tarvitse tehdä mitään, anyway. Napsauta.

Jatka lukemista Magisto muutokset videoita automaagisesti, deluges interwebs kanssa idiootti auteur savancy


Magisto muutokset videoita automaagisesti, deluges interwebs kanssa idiootti auteur savancy alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 20 syyskuu 2011 07:30:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Magisto | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar