tirsdag den 20. september 2011

Logitechin Harmony Link muuntaa iOS laite tai Android puhelin tulee yleiskaukosäädin (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/20/logitechs-harmony-link-transforms-your-ios-device-or-android-ph/:

Logitech ei ole aivan outo yleinen kaukosäätimet, ja jos olet ollut kaipuu Android tai iOS tavoitteena ratkaisu Sveitsin yhtiö, uuden 100 dollaria Harmony Link pitäisi olla sinulle kuulu. Link on WiFi-yhteensopiva infrapuna kiekkoa ja App combo, jonka avulla voit hallita jopa kahdeksaa laitteille kotiteatteri mukavasti kosketusnäyttö sans ärsyttävä dongles tai tapauksia . Kun olet ladannut ilmaiseksi App, taskukokoinen iDevices ja Android älypuhelimet voivat toimia kuten yleinen kaukosäätimet yli kotiverkossa, kun iPad käyttäjille myös saada hyötyä henkilökohtaisen ohjelmatietoja vuodesta Rovi . Se on samanlainen hinnan ja toimivuuden Peel hedelmä , mutta putoaa ylimääräinen langaton dongle ja lisää natiivi iPad. Erityisesti Link voi rajapinnan useita iPads kerralla, ja Logitechin myös heittää mini infrapunalähetinliitäntä tehdä valvoa AV vaihde, paljon helpompaa. Jos toinen on kotiteatterin unelmat vain tuli totta, Harmony Link on varten ennakkoon nyt Logitechin ja ilmestyy lokakuussa. Samalla kun vielä täällä, siellä on nopea video yleiskuvan ohi tauko yhdessä tavallista PR spiel.

Jatka lukemista Logitechin Harmony Link muuntaa iOS laite tai Android puhelin tulee yleiskaukosäädin (video)


Logitechin Harmony Link muuntaa iOS laite tai Android puhelin tulee yleiskaukosäädin (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 20 syyskuu 2011 04:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Logitech | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar