tirsdag den 20. september 2011

Aperion Audion toisen sukupolven Zona Home Audio Link leikkaa musikaali kytkyen 150 dollaria

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/20/aperion-audios-second-gen-zona-home-audio-link-cuts-the-musical/:


Ei tarvetta kirjahyllykaiuttimia ? Ei ongelmaa. Aperion Audio juuri esitteli toisen sukupolven Zona Home Audio Link-järjestelmän, jonka avulla kaapeli detesters lähettää musiikkia mistä tahansa USB / 3,5 mm-käytössä lähde, hyvin ... juuri mitään. Perus HAL paketti koostuu kompakti langaton lähetin ja vastaanotin, ja koska ei ole omaa metkut käynnissä, se on suunnilleen yhtä yleinen luonnossa löytyy. Tarpeetonta sanoa, ihmiset jotka olen yrittänyt löytää helposti (ish) tapa muuntaa nykyisiä ulkona / kaiuttimet osaksi langattomat kaiuttimet tulisi varmasti Hanhi, ja koska se tulee virta pakkaamaton 16 bit/48 kHz CD- äänenlaatu on jopa kolme samanaikaista vyöhykkeitä, 149 dollaria hintalappu vain voi olla perusteltua. Hit lähde oppia lisää (tai tilauksen, jos olet kuullut tarpeeksi).

Jatka lukemista Aperion Audion toisen sukupolven Zona Home Audio Link leikkaa musikaali kytkyen 150 dollaria


Aperion Audion toisen sukupolven Zona Home Audio Link leikkaa musikaali kytkyen 150 dollaria perin ilmestynyt Engadget on ti, 20 syyskuu 2011 01:27:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Aperion Audio | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar