tirsdag den 20. september 2011

T-Mobilen asiakkaille pystyisi pitämään korko suunnitelmat AT & T jälkeen sopimus umpeutuu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/20/t-mobile-customers-would-be-able-to-keep-rate-plans-on-atandt-afte/:


Sulautuman jälkeen AT & T & T maailma on salaperäinen yksi. Kukaan ei tiedä miltä se näyttää tai mitä sääntöjä, ja se on melko todennäköistä, emme tiedä kaikkia vastauksia, kunnes hankinta on suoritettu - jos se tekee sen niin pitkälle . Kuitenkin ainakin toinen pala on lisätty palapeli nyt; mukaan sisäinen työntekijä Ohje lähetetään sisään TmoNews kaikki asiakkaan rakastunut nykyiseen datanopeus saavat isoisänsä se AT & T: n ja säilytettävä se sen jälkeen sopimuksensa päättyy. Merkillistä kyllä, se ei sano mitään siitä, mitä tapahtuu, jos haluat päivittää puhelimesi, joka voisi olla täysin erilainen tarina. Ainakin tämä pieni kimpale uutinen palvelee rauhoittaa hermostunut sielut huolissaan pakotetaan kalliimpien suunnitelma, joka voi pitää paljon ihmisiä yhtäkkiä hyppäämällä aluksen.

T-Mobilen asiakkaille pystyisi pitämään korko suunnitelmat AT & T jälkeen sopimus päättyy alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 20 syyskuu 2011 14:44:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde TmoNews | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar