tirsdag den 20. september 2011

Samsung Epic 4G Touch repeytyy alas, vahvistaa sen eeppinen crendentials

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/20/samsung-epic-4g-touch-gets-torn-down-confirms-its-epic-crendent/:


Samsung Epic 4G Touch on riemuvoitto insinöörin, jammailua ah-niin-kovin-paljon tulee ah-niin-pieni runko. Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa wonderous design, kuin repiä kaikki alas sen osien, ja sitten koota se? Kiitos pojat iFixit, koska ne jo tehnyt sen - jälleen . Mielenkiintoisia kohtia ovat vain yksi EMI Shield - toisin kuin jotkut kilpailijat - mikä on hyvä uutinen niille, jotka haluavat jäljitellä repiä alas oman Sprint-erityisiä GSII . Se voi silti osoittautua haaste, sekä lasin ja LCD ilmeisesti sulatettu keskelle puhelinta, joten korvaavan että runsas 4,5 tuuman Super AMOLED Plus-näyttö saattaa osoittautua kalliiksi. Klikkaamalla alla olevia kuvallisen isku-by-isku teardown, Pidetään kuolaaminen minimiin, on me?


Samsung Epic 4G Touch repeytyy alas, vahvistaa sen eeppinen crendentials alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 20 syyskuu 2011 15:40:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde iFixit | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar