onsdag den 8. juni 2011

Mad Catz co-branding Xbox 360 / Tritton kuulokkeet: silmät on, korvat-off

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/07/mad-catz-co-branded-xbox-360-tritton-headsets-eyes-on-ears-o/:


Et napata yksinoikeus luoda Xbox 360-merkkisten kuulokkeiden eikä laittaa teoreettinen hutzpah siihen: E3 tällä viikolla, Mad Catz on komeilu trio co-branding Tritton / Xbox 360 purkkia , tai ainakin trio epävakaiden muovi faksit. Nämä kolme vedokset Catz miehistö osoitti meille edustaa fyysistä suunnittelua Warhead, Devastator, ja Detonator malleja co-branding linja kuulokkeet - urheilu langaton Dobly 7,1 tilaääni, langaton analoginen, ja USB-liitäntä, vastaavasti. Vaikka kaikki kolme mallia lupaus surmasi erityisen äänen ominaisuuksia, kaksi langatonta malleissa on yksinomainen loistaa: Xbox 360 mikrofoni tukea ilman kytkettynä itse konsolin ohjain. Ei siksi, että saimme kuulla itsestämme, vedokset eivät olleet toimivia, ja hauras niin että näyttää henkilöstö ei tunne innostuksemme korvat-demo. Silti voisimme kaivaa ojitusten HF-to-ohjain hihnat. Tutustu galleria nähdäksesi kaikki kelloja, pillejä ja kytkimet, tai osuma tauko joidenkin liha PR.


Jatka käsittelyssä Mad Catz co-branding Xbox 360 / Tritton kuulokkeet: silmät on, korvat-off


Mad Catz co-branding Xbox 360 / Tritton kuulokkeet: silmät on, korvat-off perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 kesäkuu 2011 22:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar