onsdag den 8. juni 2011

AMD henkiin sen "FX" brändi nopeus kummajaisia, sanasto ystäville

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/07/amd-resurrects-its-fx-brand-for-speed-freaks-lexicon-lovers/:




Näimme AMD: n vanha "FX" monikerin toistetaan vuotanut hinta arkki viime aikoina, mutta emme voineet olla varmoja sen merkityksestä. Nyt AMD on vahvistanut, että se on todellakin tuo takaisin FX brändin tarkoittamaan laitteisto pyritään pelaajille ja grafiikka harrastajille. Noudattaakseen rakastaa monimutkaista taksonomian chipmaker käyttää ylösnousseen rintanappi ei yksittäisistä tuotteista, vaan käyttöjärjestelmissä, joissa yhdistyvät huippuluokan-valikoima komponentteja - kuten tulevassa Scorpius foorumi , joka koostuu 9 - sarjan piirisarja, HD 6000-sarjan erillisen näytönohjaimen ja lukitsematon kahdeksan ytimen Sambesi CPU. Tämä kaikki on osa AMD: n pyrkimykset neliö jopa Intel ja esitellä itsensä PC-pelaajille valinnanmahdollisuuksia, ja tätä varten yhtiö paljasti myös sen kumppaneina enemmän pelifirmoista käyttöön myönteisesti sen HD3D, Eyefinity ja Dual Graphics teknologioita. Koko PR (liiallinen nimikkeistö ja kaikki) on tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus AMD henkiin sen "FX" brändi nopeus kummajaisia, sanasto ystäville


AMD henkiin sen "FX" brändi nopeus kummajaisia, sanasto ystäville perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 kesäkuu 2011 22:23:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde AMD | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar