onsdag den 8. juni 2011

Samsung tuo Van Goghin maalaukset "Korean kautta Smart TV, tekee meistä tavoitella absintti

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/08/samsung-brings-van-gogh-paintings-to-korea-via-smart-tv-makes/:


Tämä on eräänlainen outo. Ihmiset Koreassa etsivät mestariteoksia länsimaisen taiteen televisiosta - ja ei mukavasti niiden läppäreissä . Se on kaikki osa jotain kutsutaan Rêve et Realite (Dream and Reality), Samsung tukema näyttely tuo joidenkin maailman tunnetuimpien teosten Soul Hangaram museo kautta neljä 46 tuuman LED. Expo, esillä syyskuuhun asti, sisältää joitakin suurimpia hittejä Claude Monet, Jean F. Millet ja varsinkin, Van Gogh, jonka Tähtiyö ei ole koskaan ollut esillä Koreassa (ja, sikäli kuin olemme vielä ei ole). Televisioidaan dosenttien antaa taustatietoa siitä taiteilijoita, jonka maalaukset ovat välitetään jättiläinen Smart TV videoseinä että hämärretään kaikki tuttavien rakenne ja vivahde - aivan kuten että pullo absinttia aiomme kiloa.

Samsung tuo Van Goghin maalaukset "Korean kautta Smart TV, tekee meistä tavoitella absintti perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 kesäkuu 2011 09:23:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Akihabara News | lähde Samsung | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar