onsdag den 8. juni 2011

Samsung näyttää kiintymystä CyanogenMod, antaa devs vapaa Galaxy S II

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/08/samsung-shows-affection-to-cyanogenmod-gives-its-devs-a-free-ga/:


Katsotaanpa, jos olemme grokking tämä: Samsung ei ole pelkästään kerro dev yhteisö on ihan ok paikka custom rom sen lippulaiva laitteen, se on todella rohkaisevaa käytännössä jakaa ilmaista puhelimet? Atinm, kehittäjä vastaa prepping CyanogenMod on Captivate ja elinvoimainen, vei Twitter kehua valmistaja lähettää hänelle ilmainen Galaxy S II. From Näyttää siltä, ​​Samsung lähetti puhelimen valita useita devs aikomus rakentaa virallisesti julkistettu CM7 varten GSII. Vapauttaminen käynnistylataimet on jo tullut uusi hieno valmistajien kanssa, kuten HTC , Motorola ja Sony Ericsson hyppääminen kelkkaan, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun olemme kuulleet yrityksen doling ilmaisia ​​laitteita custom ROM yhteisöä. Tarkoittaako tämä, että sen sijaan täytäntöön TouchWiz rautaisella otteella, Samsung on tarkastella, miten tämä käytäntö voisi todella hyötyä kuluttajille? Epäilemme tämä koskee kaikkia yhtiön tuleva Android-puhelimissa, mutta ei rakastat elää maailmassa, jossa se oli?



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Samsung näyttää kiintymystä CyanogenMod, antaa devs vapaa Galaxy S II alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 kesäkuu 2011 02:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Android Keski , PocketNow | lähde Twitter | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar