onsdag den 8. juni 2011

OnLive Player app. iPad ja Android tablets vastaa yleisön E3

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/07/onlive-player-app-for-ipad-and-android-tablets-meets-the-public/:


Olemme jo saaneet mahdollisuuden kokeilla OnLive on HTC Flyer alussa, mutta nyt yhtiö on tehnyt suunnitelmia virallisesti E3 ilmoitti Player-sovellus tuo internet-lähetyksenä, pelaamista ja iPad ja Android tablets tänä syksynä. Aivan kuten näimme, sovellukset mahdollistavat tablets käytettäväksi näyttö ja touch-liikeohjaimen, kosketa / liikeohjaimen pelejä on HDTV, tai näyttö pelejä on pelattu uuden yleinen langaton peliohjain. Hauskaa ei rajoitu vain tablets kuitenkin sovellus toimii samalla tavalla pieniin Android ja IOS mobiililaitteisiin. Me pään yli Etelä Hall ja saada käytännön kokemusta sovellukset itse pian, kunnes voit tarkistaa E3-traileri ja kaikki yksityiskohdat lehdistötiedotteessa ja tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä OnLive Player App iPad ja Android tablets vastaa yleisön E3


OnLive Player app. iPad ja Android tablets täyttää yleisön E3 perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 kesäkuu 2011 18:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar