lørdag den 3. september 2011

S-Walker Electric Transporter käytännön (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/03/s-walker-electric-transporter-hands-on-video/:



Vuonna IFA galaksin kauas pois asuu Kiinassa Pavilion. Ja toisella puolella ulkoreunalla Kiina Pavilion, haudattu joukossa lukuisia höyrylaivat, curling silitysraudat, ja televisio kiinnikkeet, saatat törmätä S-Walker - vaikka olet yhtä todennäköisesti jättää sitä käyttämättä. Ja mikä ehkä S-Walker olla? No, jos me samalla tarkka, se on "Speed-Walker, Sky-Walker riippumatta" mukaan sen Saksan kopissa mestari. Luke olisi ylpeä. Lesser olennot voivat tunnistaa sen KIRF Segway suunniteltu Saksassa ja käsintehty Kiinassa, vain pelkkä kymmenen päivää sitten. Sen suurin vahvuus on hinta - mitä odotetaan vähittäiskauppa 2500 € (n. 3550 dollari) joskus ensi vuoden puolivälissä. Oletamme tässä vielä-to-be-vapautetaan sähköinen kuljettaja on täällä palvella varastotyöntekijät, kuriirit, ja miljoonat opiskelijat, jotka päivittäin haaveilevat zoomaus eri kampuksella huipulla pari moottoroitu pyörät, mutta yksinkertaisesti ei voinut perustella menojen Koko lukukauden opetus on Segway.



Vietimme muutaman minuutin ratsastus maailman ensimmäinen (ja ainoa) toimiva S-Walker ympärillä melko autio International Hall, ja vaikka hyvin paljon on vielä prototyyppi, akkukäyttöinen vehje tuntui peppy tarpeeksi ja vastasi tarkasti komentoja, eteenpäin me nojautui eteen, ja varmuuskopiointiin kuin muutimme paino taakse. Ohjaat suuntaan pienellä ohjaustankoon asennettava ohjaimella, eikä nojaa puolelta poikittain tapaan kuin Segway. Suunnittelijat rajattu nopeus 10 km tunnissa IFA demo, mutta tuotantomallit kasvattavat 30 km / h, ja se on teoreettisesti kykeneviä 100 km / h (mutta saat todennäköisesti edellyttää jonkin verran Potentiaalisesti laiton hakkerointi teidän osa). Roll aikaisemmista taukoa nähdä S-Walker toiminnassa. Ja olkoon voima kanssasi.

Jatka lukemista S-Walker Electric Transporter käytännön (video)


S-Walker Electric Transporter käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 syyskuu 2011 10:03:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Ingen kommentarer:

Send en kommentar