lørdag den 3. september 2011

Voiko Municipal Waste Virta Automme?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5iqQr4Qg78g/:

Landfill

Yksi tulevaisuuden lähde vihreää energiaa voidaan niin lähellä kuin lähin dumpster ansiosta yritykset vying tehdä polttoainetta roskakorista. Enerkem , joka perustuu Montrealissa, ja Fiberight , Maryland, toivottavasti taas yhdyskuntajätteen energiaksi New biojalostamot.


Enerkem on ollut voimassa vuodesta 2000 ja omistaa useita tiloja Kanadassa. Sen koelaitos, Sherbrooke, Quebec, kääntyy käytetty Sähköpylväät metanoliksi, asetaatit, etanolia ja synteesikaasun. Tulevaisuuden tehtaat käyttää yhdyskuntajätettä raaka-aineena.


Kierrätettävä ovat selvittäneet jätteen ja loput materiaali kuumennetaan 750 astetta Fahrenheit kunnes se lähettää vetyrikas kaasu. Hiilidioksidi ja muut epäpuhtaudet poistetaan kaasusta, ja katalysaattori kääntyy joitakin vedyn metanoliksi, jota voidaan edelleen jalostaa etanolia. Syntyvän lämmön prosessin aikana voidaan luoda sähkön tai keittää vettä.


Fiberight perustettu vuonna 2007, keskittyy tuottamaan selluloosa etanolia. Lisäksi yhdyskuntajätteen, yhtiö tekee energiaa pois materiaalien kuten teiden kuitu-ja palosuojattu paneeli aluksella.


Tulevaisuudessa Enerkem kasvi, Edmonton, Alberta, nojautuu vuosittain 100000 tonnia kaupungin yhdyskuntajätteen tuottaa 10 miljoonaa litraa etanolia ja metanolia.


Albertan hallitus tukee laitoksen +23.000.000dollari myöntää, ja Alberta Energy on pikeys vuonna 3.350.000 dollaria samoin. Öljyjätti Valero ja trash asiantuntijat jätehuolto sekä sijoittajia yhtiö. Enerkem toivoo avata tehtaan Mississippi avulla 50 miljoonaa dollaria US Department of Energy ja 80000000dollari lainan takaus Yhdysvaltain maatalousministeriön.


Biojalostamot jätteiden käyttö, jotta polttoainetta ei saa tehdä valtava lommo kaatopaikoille lähiaikoina, mutta onnistuessaan he voisivat auttaa vähentämään jätettä, joka menee hukkaan.


Photo by D'Arcy Norman













Yritys:

ENERKEM


Rahoitus:

$ 143m



Kanadassa sijaitseva Enerkem on yksi maailman johtavia kehittäjiä ja tuottajia etukäteen









Ingen kommentarer:

Send en kommentar