lørdag den 3. september 2011

Audi julkisti A2 konseptisähköautosta, käyttää laserit turvallisuuden varmistamiseksi tulevien ihmisten

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/02/audi-announces-a2-electric-concept-car-uses-lasers-to-ensure-sa/:


Laserit tehdä kaiken paremmin, mukaan lukien (mutta ei rajoitu): mikrofonit , munuaiset ja Audin sähköinen A2 konsepti. Tämä uusin Flight of fancy käyttää laser diodi kuin takasumuvalaisimeen, mitkä hankkeet punainen kolmio tielle antaa muille kuljettajat tietävät olet siellä. Saksan auto-Maker on jujuttaneet ulos loput EV: n valaistus sekä toteuttamalla matriisi beam tekniikkaa käyttäen LED ja microreflectors - antaa sille korkean resoluution, ei-räikeä palkit ja älykäs takavalot että muutos intensiteetti perustuu sääolosuhteista. Vaatimus muut state-of-the-art ominaisuuksia, kuten ele valvonta sijaan avaimia, ja jarruvalot että hehku kirkkaampi kovemmin painat, se kuulostaa tämä olisi aika makea ratsastaa - jos se joskus tekee markkinoille. Ei sanan toisaalta merkityksetön yksityiskohdat (ya know, kuten mitä todella toimivalta asia) mutta siellä on paljon lisää auton valaistus järjestelmä PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista Audi ilmoittaa A2 konseptisähköautosta, käyttää laserit turvallisuuden varmistamiseksi tulevien ihmisten


Audi julkisti A2 konseptisähköautosta, käyttää laserit turvallisuuden varmistamiseksi tulevaisuuden ihmiset alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 syyskuu 2011 22:02:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink AutoBlog | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar