lørdag den 3. september 2011

Archos 80 G9 ja 101 G9 käytännön (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/02/archos-80-g9-and-101-g9-hands-on-video/:


Niin, niin monet tablets tällä viikolla IFA. Archos on pari Honeycomb liuskeista ehkä ole kerännyt samanlaista jännitystä kuin vaikkapa eilinen Samsung Galaxy tab 7.7 tai Toshiba AT200 , mutta on paljon mielenkiintoisia asioita tapahtuu kanssa 80 G9 ja 101 G9 . Vuodesta esteettinen näkökulmasta, nämä ovat ihan mukavan näköinen laitteet (80 ja 101 näyttävät suurelta osin samat, lukuun ottamatta ero jalanjälki ja näytön koko), vaikka he eivät aivan on-par kanssa kahden edellä mainitun tablets, mitattuna rakentaa. Muun muassa he bitin paksu puolella ja on melko huomattava etupaneelit.



Kaltaisia ​​laitteita, G9 tablets ajaa Android 3.2, joskin selvästi vähemmän nyljetty ylös versio kuin Samsungin laite. Ja niiden 1.5GHz prosessori takaa, että ne voivat käsitellä OS helposti. Archos n tablets on myös muutamia temppuja niiden kollektiivista hihassa. Flip laitteilla, ja löydät seisontatuki toisella puolella ja paikkaan kuin avaa paljastaa USB-portti on suunniteltu yhtiön oma 3G kiinni.



Myös Aika mahtava on mahdollisuus määrittää niiden kiintolevyt jopa 250 Gt - melko huikea summa tablet maailman. Saimme viettää hands-ajoissa sekä - Tsekkaa video tauon jälkeen.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar