lørdag den 3. september 2011

Viikko Apple: alkuperäinen Apple TV hakata, Final Cut Studio paluuta, ja enemmän

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/q_Yii69h9b0/week-in-apple-original-apple-tv-hacks-final-cut-studios-return-and-more.ars:



Viikon myydyimmät Apple uutiset Ars käsiteltiin median "vastuu" keskustella homojen ja naisten tech, joitakin temppuja voit hakea vanhan Apple TV, jailbreak kehittäjä "Comex" scoring työharjoitteluun Apple, uusia tietoja iTunes Match , ja enemmän. Jos sinun on kiinni, olemme kaikki parhaita makupaloja täällä:


Toimintaohjeet: ajaa uusia Media Center-ohjelmisto alkuperäiselle Apple TV : Monet ensimmäisen sukupolven Apple TV on eläkkeellä syvyyksiin olohuoneen kaapista jo, mutta voit pidentää niiden käyttöikää "hakkerointi" Apple TV kolmansien- osapuolen multimediaohjelmistoratkaisu kuten Boxee tai XBMC. Ars kerrotaan, miten.


Onko lehdistö on eettinen velvollisuus ulos voimakas lesbojen tech? : Mies jotkut vaativat tehokkain henkilö vuonna Tech on keskellä journalistista keskustelua sosiaalista oikeudenmukaisuutta, raportointi, ja etiikka. Tämä Pääkirjoitus väittää, että hänen päätöksensä pysyä hiljaa hänen yksityiselämänsä ei aiheuta eettistä periaatetta toimittajille rikkoa että hiljaisuus.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar