lørdag den 3. september 2011

Tutkijat ke kvantti-prosessori Quantum muisti, quaziness ensues

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/02/researchers-wed-quantum-processor-with-quantum-memory-quaziness/:

Kvanttilaskentaa on pitkä matka ennen kuin se muuttuu todella valtavirtaa , mutta varmasti ei ole estänyt meitä heittäytyvät haaveilee qubit perustuvan olemassaolon . Viimeisimmät hieman fantasian rehun tulee University of California, Santa Barbara, jossa tutkijat ovat ensimmäiset yhdistää kvantti prosessori muistin mekanismeja yhteen siruun. Voit tehdä tämän, Matteo Mariantoni ja hänen ryhmä tiedemiehiä liittyy kaksi qubits mittava bussi ja sidoksissa kunkin heistä muisti elementti, pystyy varastoimaan niiden käypiä arvoja samalla tavalla kuin RAM tallentaa tietoa tavalliset tietokoneet. Nämä qubit-muisti linkit sisälsivät myös matriisit resonaattorit - rosoinen, mutta helposti hallittavissa piirejä, jotka voi tallentaa arvoja lyhyemmäksi ajaksi. Qubits puolestaan ​​rakennettiin käyttäen suprajohtavat piirejä, jolloin UCSB joukkue Nestlén niiden qubits jopa lähemmäs toisiaan mukaisesti von Neumann arkkitehtuuri joka hallitsee useimmat kaupalliset tietokoneet. Kun kaikki oli paikallaan, tutkijat käyttivät niiden järjestelmä suorittaa monimutkaisia ​​algoritmeja ja toiminnoista, voitaisiin lopulta käyttää purkaa salaus. Seuraava askel, on tietenkin mittakaavassa jopa design, vaikka Mariantoni sanoo, että ei pitäisi olla liian suuri ongelma, koska hän järjestelmän resonaattorit - joka hänen mukaansa "edustavat tulevaisuutta kvanttilaskentaa integroidulla piirejä. "

Tutkijat ke kvantti-prosessori Quantum muisti, quaziness ensues alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 syyskuu 2011 22:57:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Technology Review | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar