lørdag den 3. september 2011

Hakkeri "Kayla" ottaa alas uusin LulzSec pidätyksiä?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_LpaD0rhgJo/kayla-taken-down-in-latest-lulzsec-arrests.ars:


Poliisi on pidätetty kaksi miestä Britanniassa yhteydessä online-hyökkäyksiä suorittaa LulzSec ja nimettömänä. Vuotiaita miehiä 20 ja 24, pidätettiin eilen virkamiesten, Metropolitan Police Service Central e-Crime Unit (PCeU) ja syytetään salaliitosta rikoksia alla Computer väärinkäyttö vuoden 1990. Poliisi on etsinyt koteihin yksi miehistä ja takavarikoitu tietokoneet jatkotutkimuksiin.


Pidätykset tulivat osana koordinoitua tutkimuksen mukaan FBI, South Yorkshire Poliisi ja muiden lainvalvontaviranomaisten ympäri maailmaa osaksi toimintaa Anonymous ja LulzSec. Poliisin mukaan nämä uusimmat pidätykset tehtiin yhteydessä rikoksiin suoritti "Kayla" online-identiteetti.


"Kayla," joka on pitkään väittänyt olevansa "16-vuotias tyttö," oli näkyvä rooli HBGary hakata aiemmin tänä vuonna. Erityisesti "Kayla" väitettiin olevan vastuussa social engineering sekä Jussi Jaakonaho , joka antoi Nimetön hyökkääjät pääkäyttäjän oikeudet palvelimeen omistama ja operoima Greg Höglund, omistaja ja toimitusjohtaja turvallisuusalan yritys HBGary.


Tämän viikon tiistaina, kaksi miestä 17-vuotias ja 22 pidätettiin , molemmat syytettiin salaliitosta tehdä luvattomia toimia suhteessa tietokoneeseen, jonka tarkoituksena on heikentää toiminnan tahansa tietokoneelta tai estävät tai haittaavat pääsy kaikkiin ohjelmiin tai data järjestetään tietokoneeseen tai heikentää toimintaa tällainen ohjelma tai tietojen luotettavuuden taso alle rikoslain 1977. Toiset kaksi, Christopher Weatherhead, 20-vuotias ja Ashley Rhodes, 26, oli syytettiin samasta rikoksesta torstaina. Neljä ovat menossa takuita kuulo 7. syyskuuta. 16-vuotias mies oli myös pidätetty.


14 ihmistä pidätettiin heinäkuussa FBI varten salaliitosta suorittaa palvelunestohyökkäykset vastaan ​​PayPal oli heidän ensimmäinen tuomioistuin ulkonäkö eilen, "syytön" kanneperusteet on tullut kaikille 14. CNET raportoi, että tuomioistuin oli ennakointi protesteja ja mielenosoituksia samanlainen jotka tapahtui äskettäin San Franciscossa , mutta ne eivät toteutuneet. Anonymous on ollut erityisen laulu sen verkossa puhelut ilmaiseksi yhden 14, 20-vuotias opiskelija Mercedes Haefer.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar