lørdag den 3. september 2011

Amazon on vain käynnistäminen 7 "tablet? Genius. (Plus mockup!)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hyO3oj694EI/:

Mockup 4

Amazon Kindle tablet on todellinen. Erittäin paljon todellista. Kuten, MG on ollut se hänen oma kätensä . Heitin yhdessä mockup edellä perusteella, mitä hän kertoi minulle.


Kuten MG selitti, tiedämme nyt, että Kindle tablet ei aluksi alus sekä 7 tuuman ja 10 tuuman variantteja, että aiemmista huhuja. Kun muutos suunnitelmiin aiemmin tänä kesänä, Amazon vain aikoo aloittaa kanssa 7-tuumainen malli.


Tämä päätös saattaa vain olla paras, että Amazon olisi voinut mahdollisesti tehdä - ja sen olisi pitänyt Samsung ja kaikki muut Android tablet valmistajat ravistellen niiden saappaat.


Ennen me sukella, meidän on luotava joitakin numeroita. Tähän mennessä, iPad on säilyttänyt noin 70-80% tablet marketshare. Vaikka tietyt Android tablets ovat varmasti suositumpia kuin toiset, että vain jää 20-30% markkinoista kaikille Android tablet valmistajat jakaa. Vaikka Apple istuu suurimman palan kakusta kaikki itselleen, Android tablet valmistajat taistelee jäänyttä. Vaikka koko Android tablet marketshare kuului aikoinaan tablet (joka taas se ei missään tapauksessa), sanoi tablet vieläkään ei olisi myynyt edes puoliksi niin hyvin kuin iPad.


Tästä olemme oppineet ainakin yhden asian: kilpailevat iPad yrittämällä olla iPad .. ei oikein toimi.


Viime kuukausina olen huomannut jotain outoa. Niistä minun geekier piireissä, olen aina kuulla saman kysymyksen: iPad, tai Keskuudessa vähemmän tech-ajattelevien ihmiset (tiedätte, kuten suurin osa väestöstä) kuitenkin kysymys näyttäisi muutos: iPadista tai Kindle?


Nyt se ei ole niin vähemmän tech-savvy ihmiset eivät haluaisi Android tablet ... he vain eivät todellakaan tunnu tietävän ne ovat olemassa. On aivan liian monia hämmästyttävän samanlainen tablets, kaikki taistelee, että yksi pienempi suikale piirakka.


Mennä kaikki empiirisiä jälleen täällä toista: juuri menneenä maanantai - kuten teen joka maanantai - pelasin trivia klo pubi Bay Area. Trivia Night tässä pubissa on jotain valtavan paljon, noin 25 joukkuetta (4-6 henkilöä kussakin) peliä viikossa. Puolivälissä toiselle kierrokselle, trivia Mestari kysyi: "Kaksi osoitin täällä, folks: Mikä on nimi Motorolan tablet laite? Mikä on nimi Dellin tablet? "


Kolme joukkuetta voisi nimi Dellin tablet. Kuusi joukkuetta sai Motorolan. Yhteensä 25 joukkuetta, kukin koostuu kourallinen juominen työiässä olevilla aikuisilla, alle kolmasosa voisi loihtia nimen yksi suurimmista Android tablets ympärillä. Vaikka me mielellämme leperrellä sitä päiväkausia, tablet markkinat ovat yhä hieman markkinarako - ja markkinaraon, tunnustaminen on kaiken. IPad on iPad. Kaikki muu on .. No, kaikkea muuta. Jos ne aloittaa kanssa 10 "tablet, Amazon olisi heittää itsensä kanssa kaiken muun.


Mutta he eivät ole. Sen sijasta Applen omasta tuomioistuimessa, he muuttavat k


Ingen kommentarer:

Send en kommentar