lørdag den 30. juli 2011

Apple, Samsung alkuun älypuhelinten myyntiä on puhelimet lasku

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/gkwjEvBgVTA/apple-samsung-top-smartphone-sales-as-feature-phones-begin-to-decline.ars:



Kosketusnäyttö älypuhelin vallankumous jatkuu ravistella matkapuhelimen teollisuuden kanssa Apple syrjäyttää Nokian alkuun älypuhelin toimittaja maailmassa. Itse asiassa, Apple on myös kotiseudultaan pitkäaikainen mobiilialan toimijoiden, kuten Motorola, Sony Ericsson ja RIM tulla numero neljä matkapuhelimen myyjä globaalisti. Mutta Applen kilpailija Samsung, pitämällä kakkonen paikalla sekä mobiili-ja älypuhelin markkinaosuus, on valmis ottamaan molemmat kruunut jos sen massiivisen myynnin kasvua voidaan ylläpitää.


Matkapuhelinten kokonaismarkkinoista kasvoi hieman yli 11 prosenttia vuodessa vuoden 2011 toisella neljänneksellä, yhteensä 365 miljoonaa yksikköä, mukaan markkinat IDC. Kasvu on ollut odotettua hitaampaa, ehkä johtuu 4 prosentin pudotus ominaisuus puhelimessa siirtoja. Se on ensimmäinen lasku ominaisuus puhelimessa myynnin jälkeen vuoden 2009 kolmannella neljänneksellä.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar