lørdag den 30. juli 2011

Insert Coin: YouTurn kiihtyvyysanturi-pohjainen vilkku järjestelmä pyöräilijöille

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/30/insert-coin-youturn-accelerometer-based-turn-signal-system-for/:

Vuonna Aseta kolikko, katsomme jännittävä uusi tech projekti, joka vaatii rahoitusta ennen kuin se voidaan lyödä tuotantoa. Jos haluat piki mukaan ota lähetä meille vihje kanssa "Insert Coin" kuin otsikkokenttään.





Monet meistä, jotka pyörä kaupunkiin ratsastaa jatkuvassa pelossa painanut jonka taksi, tai murskata bussilla. Ei mitenkään täysin poistaa vaarassa ajaa haltuunsa paljon suurempi moottoriajoneuvolla mutta oloasi helposti nähtävissä - niin yöllä ja päivällä - voi varmasti tehdä eroa. Smart pyöräilijät käyttävät käsimerkkejä kauan ennen kuin he tarvitsevat puolestaan ​​mutta YouTurn signaali järjestelmä pyrkii siihen, että nämä indikaattorit vaikea kuljettajien kaipaamaan, joissa kiihtyvyysmittari-pohjainen gadget, joka valaisee nuoli suuntaan vuorosi. Jos haluat kääntyä vasemmalle, esimerkiksi yksinkertaisesti kohta kätesi vasemmalle, ja laite vilkkuu jättiläinen keltainen Chevron. Prototyyppi näkemäsi video alla on integroitu käsine, mutta lopullinen versio yksinkertaisesti liittää käden selkäpuolella, ja voidaan varastoida pussiin, kun et ole pyörä. Ei ole mitään mainintaa kestävyys tai vedeneristys, vaikka sillä keksijän tavoitteena on parantaa turvallisuutta, me kuvitella hän tulee varotoimenpiteitä välttää sähköiskun sateessa.



YouTurn inventaario Jack O'Neal käynnisti Kickstarter sivu auttaa rahoittamaan hänen projekti, ja hyväksyykö ennakkotilauksesta 50 $ pop. Ei ole lopullinen hinnoittelu lueteltu tässä vaiheessa, mutta 50 taalaa ensimmäisen suorittamisen YouTurn, olimme onnellisia tehdä lupauksen. Toivomme O'Neal täyttämään rahoituksen päämäärä ja lähettää ne tuotantoa, mutta vasta sitten, me etsimme molempiin suuntiin ja toivoen parasta.

Jatka lukemista Insert Coin: YouTurn kiihtyvyysanturi-pohjainen vilkku järjestelmä pyöräilijöille


Insert Coin: YouTurn kiihtyvyysanturi-pohjainen vilkku järjestelmä pyöräilijöille alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 30 heinäkuu 2011 12:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Kickstarter | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar