lørdag den 30. juli 2011

Teknologia + Politiikka = Facepalm

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8HKwgEOqtdk/:

Voi kuinka noloa. Aiemmin tällä viikolla, Elizabeth May, johtaja Kanadan vihreän puolueen vei hänen Twitter-tilille ja julisti sodan Wi-Fi . Voit mielestäni hyvin melkein äänestivät näiden klovneja meidän viime vaaleissa. Oppitunti minun amerikkalaisten ystäviemme: vain siksi löydät kaikki suuret puolueet epämiellyttävä ei tarkoita, että pienet matkanjärjestäjät osapuolet eivät vielä pahempi. Samaan aikaan, voi joku ota ympäristön liikkeen käyntiin, joka ei ole anti-tiede-ja anti-tekniikka?


Anna hänelle kunniaksi: hän ei onnistu, on harvinainen kyky, osuma ei vain yhtä vaan kaikkia "idiootti poliitikko puhuvat tieteestä / teknologia" toteaa: 1 . Moraalinen paniikki: "On erittäin huolestuttavaa, kuinka nopeasti WiFi on siirtynyt kouluihin, koska se on lapsia, jotka ovat heikoimmassa asemassa." 2 . Petetty lainauksen pitkän vääriksi teorioita : "Se on yksi vallitseva teoria uudelleen katoaminen pölyttäjähyönteisiin." 3 . Harhaanjohtava petos että tulee näin lähelle suorastaan ​​valehtelee: "Maailman terveysjärjestön Org luettelot EMF mahdollisena ihmiselle syöpää."


Hetkinen, mitä, joka on kutsunut Wi-Fi mahdollisesti syöpää? Muut ns ympäristöaktivistit näyttävät ajattelevan niin myös . Mutta ei: osoittautuu, että mitä he todella sanoivat (PDF) on: "WHO / International Agency for Research on Cancer (IARC) on luokitellut radiotaajuisen sähkömagneettikentille mahdollisesti ihmisessä syöpää aiheuttava (ryhmä 2B), joka perustuu lisääntynyttä riskiä gliooma, pahanlaatuinen tyyppi aivojen cancer1, liittyy matkapuhelimen käyttö. "


WHO oli huolissaan puhelimissa, folks. Ei Wi-Fi. Ja se oli toukokuussa. Viime aikoina laajan tutkimuksen aihe totesi: Tavalliset käyttäjät matkapuhelinten eivät olleet tilastollisesti merkitsevästi todennäköisempää on diagnosoitu aivokasvain verrattuna nonusers ... Koska altistus-vastesuhde joko määrällä matkapuhelimen käytön tai lokalisoinnin aivokasvain väittää vastaan ​​syy-yhteys.


Mutta sen sijaan vetäytymässä hänen väittää, Ms toukokuuta meni eteenpäin ja kaksinkertaistunut heidän päällensä . Hei, miksi antaa merkitystä asioita, kuten tosiasiat ja tieteen tiellä tärkeitä juttuja, kuten väkivaltaa ja Luddiitit vainoharhaisuus?



Ingen kommentarer:

Send en kommentar