lørdag den 30. juli 2011

Viikko Apple: akku hakata, Hulu huhu, ja enemmän

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/SEsXaB_p8Dw/week-in-apple-battery-hack-hulu-rumor-and-more.ars:


Onko kaikki talteen niiden jälkeinen Lion-asennus krapulaa vielä? Vai oletko ajanut sen pois toiveita välttää uuden OS päänsärkyä? Joko niin, tämän viikon Top Apple uutiset Ars oli ilahduttavan valo Lion, vaan keskittyy Applen akku "hakata" Päivitykset Ios lukeminen apps, kiintolevyn poistamista, sekä uuden MacBook Airin sisuskalut. Ja tämä on vasta alkua!


Miten tietoturvatutkija löytänyt Applen akku "hack" : tietoturvatutkija Charlie Miller on löytänyt tavan murtautua "älykkäitä" paristoja Applen kannettavissa tietokoneissa, mikä voi johtaa ei-toimiva-tai pahempaa, räjähtäviä-akku. Hack oli mahdollista, koska yksinkertainen turvallisuus kömmähdys Applella ja Miller yksityiskohtaisia ​​Ars miten hän törmäsi se ensimmäinen paikka.


iOS lukeminen Apps aloittaa ojitusten ulkopuolelle tallentaa linkkejä joukoittain : Apple julkaisi kesäkuussa 30 deadline sisällön perustuvia apps ojaan niiden yhteydet ulkopuolella myymälöitä on tullut ja mennyt. Mutta heinäkuun lopussa lähestyy, korkean profiilin App Päätöksentekijät ovat alkaneet tehdä niin sankoin joukoin, signalointi, että Apple on viimeinkin sen jalka alas uusista säännöistä.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar