lørdag den 30. juli 2011

Android n Matias Duarte: Ice Cream Sandwich auttaa devien joukoille selviytymään Myriad muototekijät

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/PvZZwviqRX4/:

Kuten me suljetaan tänään Mobile ensin CrunchUp meidän kaikkien puhujien otti vaiheessa pitkäksi pyöreän pöydän keskustelua eri aiheista, jotka vaikuttavat Matkapuhelin: suunnittelu, pelaamista mekaniikka, ja tietysti iPhone vs Android.


Yksi viime aikana esitettyihin kysymyksiin pyöreän pöydän tuli Wired n Mike Isaac, joka kysyi miten seuraava versio Android, joka on nimeltään Ice Cream Sandwich, auttaisi kehittäjiä tuottamaan sovelluksia, jotka näyttävät kauniilta koko paljouden muodossa tekijät Android leviävät.


Vaikeus kehittäjät kohtaavat suunnitellessaan Android tuli useita kertoja päivän aikana (aikana aikaisemmin paneeli kysyin suoraan ylöspäin miksi iPhone apps näyttää paremmalta ), ja Duarte viesti oli johdonmukainen: mitä on saada paremmin alustaksi kypsyvien. Ja Android joukkue yrittää tehdä, mitä he voivat tehdä sen helpompi kehittää useita muodossa tekijät.


Tässä mitä Duarte oli sanottavaa tulevista Ice Cream Sandwich release (omin sanoin):



Ice Cream Sandwich jatkuu erittäin haastavaa työtä, että yritämme luoda Upotettava alusta, on joustavuus www. Yritämme tehdä yhden koon, ja on olemassa erilaisia ​​tuotteita eri tarpeisiin. Se sanoi, tiedämme on vaikea suunnitella siinä ympäristössä. Ice Cream Sandwich tarjoaa paljon työkaluja, joiden avulla voit rakentaa yksi sovellus, joka toimii enemmän saumattomasti eri näyttöihin ja erilaista mallia. Ja sitä ennen, olemme liikkuvan ulos työkaluja, jotka auttavat kehittäjiä keskittymään ja optimoida. Olemme hiljattain toimintoja, joiden avulla sinulla on useita APKs ja tietyn laitteen kohdistamiseen. Etsimme tehdä että siirtyminen helpompaa ja luoda todella hyvännäköinen juttuja Android.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar