lørdag den 30. juli 2011

MPEG LA: 12 yritystä omia patentteja olennaista Googlen VP8 codec

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/NFJ7hzaAiT4/mpeg-la-12-companies-own-patents-essential-to-googles-vp8-codec.ars:


MPEG LA, omatekoinen yhden luukun motion video patenttilisenssejä sanoo, että 12 eri yhtiöt ovat esittäneet patentteja "välttämätön" on VP8 algoritmi championed Googlen kuten maksuttoman pakkaustekniikka standardi. Organisaation tapasi näiden yhtiöiden kesäkuussa keskustelemaan muodostumista patentti-allas, vaikka ei ole vielä päätöstä, onko allas pitäisi muodostua, tai mikä sen ehdot voisivat olla.


Järjestö aloitti Etsi VP8 patentteja helmikuu , jossa etsimättä yrityksiä esittämään päättyy maaliskuussa. Määräaika tuli ja meni ilman huomautuksia yritykseltä, joten streamingmedia.com haastatteli tiedottaja sähköpostitse selvittää, mikä tilanne oli. MPEG LA ei paljasta joista 12 omaisuusyhtiöitä patentteja tuntui olla olennaista VP8, eikä se sanoa, kuinka paljon patentteja oli yhteensä. Ryhmä ei myöskään sano, kuinka paljon patentteja oli jätetty arvioitavaksi vain katsotaan epäolennaisia.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar