lørdag den 30. juli 2011

360: TeliportMe tuo Killer Panorama App Android (Niin, ja se toimii yli 200 puhelimet)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/TOktaEBhPlk/:

Viime marraskuussa, TechCrunch oma Sarah Lacy istuutui Vineet Devaiah päässä "sosiaalinen StreetView" käynnistyksen, Phototour.in , joka tuolloin oli juuri saanut aikavälillä arkkeja useita korkean profiilin yhdysvaltalaisille sijoittajille ja oli äskettäin myönnetty " Top Emerging Technology Company of 2010 "by Nvidia . Käynnistys oli ensimmäinen kansainvälinen, ei-rahoitusta, alle-20-jäsenyritys voittaa palkinnon, mukaan Devaiah.


Sittemmin Phototour lisätty Oscar todistus-voittaja ja yrittäjä Bala S. Manian neuvonantajana (joka palkittiin "tekninen saavutus" panoksestaan ​​optista tekniikkaa käytetään elokuvissa, kuten Star Wars) ja on saanut yli 47000 käyttäjää varten alfa version kuva ja panoraama crowdsourcing app, "360" , Android. Käyttäjät ovat kirjautuneet yli 75000 panoraamat suhteellisen lyhyessä ajassa, niin ottaen huomioon huhuja, että iPhone 5 on natiivi panoraama app, lähteet kertovat, että 360 voisi olla ehdokkaana mahdollisen kumppanuuden kanssa Android, jotta se voi jäädä niska-in-kaula Applen kanssa.


Mitä enemmän, Tänään Startup on virallisesti ilmoittaa, että kyse on brändin kuin TeliportMe ja tuo 360 ulos alfa ja osaksi julkista pallo valmis-muodossa. Ilmaiseksi. Myönnettäköön, 360 asteen panoraama apps for Smartphones ole mitään uutta. Täällä on melko harvat jäähtyä apps ja vempaimia, joilla on nämä ominaisuudet markkinoilla, kuten "Sinun täytyy nähdä tämä!" , takaraivo on 360 Panorama , ja Microsoftin Photosynth , muutamia mainitakseni.


Tämän valossa kilpailun TeliportMe haluaa erottautua alalla rakentamalla korkealaatuisia Android app, joka toimii eri OEM. Mukaan Devaiah, panoraama-sovellukset ovat yleensä hyvin laitteiston keskeinen, koska niiden riippuvuus älypuhelimen kamerasta, kiihtyvyysanturi, gyroskooppi, RAM ja niin edelleen. Koska Android perustuu niin monia eri laitevalmistajien, siitä tulee hankala ehdotus rakentaa hyvä 360 asteen sovellus Android ja on syy miksi useimmat Panorama sovellukset ovat rakennettu iOS (kiitos vertikaalista integraatiota on sen laitteisto).


Toinen este Android on, että vain noin 20 prosenttia sen älypuhelimet käsittely valmiudet iPhone, ja koska panoraama apps vaativat paljon kuvankäsittelyn aikana valokuva ompelemalla, monet Android-puhelimissa ei ole tarpeeksi RAM jotta tämä olisi mahdollista (at vähintään nopeudella). Devaiah mainitsi esimerkkinä puhelimen kuten HTC Wildfire, joka on käsittely valmiudet vähemmän kuin iPhone 2G.


Tämä on, jos tekniikka, joka voitti Käynnistys "paras syntymässä tech"-palkinnon tulee pelata. TeliportMe toi sen kuva ompelemalla tekniikkaa Android puhelin, joka suurelta osin tyhjäksi aiheuttamat ongelmat johtuvat useista laitteistokokoonpanoja, jotta se voi toimia sujuvasti yli 200 malleja Android-puhelimissa. (Startup on myös rakentanut version photostitching app, joka toimii selaimessa, jota se aikoo aloittaa lähiaikoina.)


Joten, 360 mahdollistaa sen käyttäjät voivat nopeasti ottaa korkealaatuisia panoraamoja, joita he voivat näkemys sovellusten 3D-esityksessä. Käyttäjät voivat sh


Ingen kommentarer:

Send en kommentar