lørdag den 8. oktober 2011

TechCrunch Giveaway: Kaksi vapaalippuja häiritä Pekingin # TCDisrupt

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/0FuchYqJHIA/:

Beijing 2011

Häiritä Pekingin on melkein täällä. Jossa kaiuttimet kuten Pony Ma , Lin Bin , Peter Vesterbacka ja Niklas Zennström , se tulee olemaan hämmästyttävä konferenssissa. Tämä 31/10-01/11, ikioma Jason Kincaid, Alexia Tsotsis, Leena Rao, Greg Kumparak, John Biggs ja paljon muuta lentää Kiinaan ravistella asioita. Tietenkin oma Sarah Lacy isännöi yhdessä vierailevana Peter Goodman . Peter Goodman tietää asia tai kaksi noin häiriöitä ja Kiinassa. Hänellä on yli kymmenen raportointi talous, liiketoiminta ja teknologia New York Times ja Washington Post, 5 noiden vuosien kulutetaan Kiinassa. Tällä hetkellä hän on executive business editor Huffington Post.


Tietenkin, kuten kaikki Häiritä konferenssi, siellä on myös cocktail-tilaisuuksia, vaikutusvaltainen Meetups, chatit joidenkin huipuilta, ja enemmän.


Tiedämme kaikki eivät voi olla mahdollisuus ostaa lippu häiritä Pekingissä, joten halusimme antaa kaksi ilmaista lippua pois kaksi Lucky lukijoille. Jos haluat tulla kanssamme Pekingiin meidän seuraava häiritä konferenssia, seuraa vain ohjeita.


1) Ryhdy faniksi meidän TechCrunch Facebook Sivu:



2) tee jokin seuraavista:


- Retweet tämä viesti (varmista sisällyttää # TCDisrupt hashtag)

- Tai jättää meille kommentin alle kerrot miksi haluat tulla


Kilpailu alkaa nyt ja päättyy 9 lokakuu klo 19:30 PT.


Ole hyvä vain piipittää viestin kerran tai sinut hylätään. Valitaan satunnaisesti ja ota kaksi voittajaa tämä sunnuntai-iltana. Huomaa myös, tämä kylkiäinen on lippuja vain ja ei sisällä lentoliput tai hotellissa.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar