lørdag den 8. oktober 2011

Viikko Apple: Hyvästi, Steve

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/xJ_x1Xqf520/week-in-apple-welcome-iphone-4s-farewell-steve.ars:



Se on ollut myrskyisä viikolla Applen uutisista, liioittelematta. Kuten todennäköisesti tiedätte, Apple cofounder ja entinen toimitusjohtaja Steve Jobs kuoli, Tim Cook käsitellä työntekijöiden siitä uuden yrityksen kattavan e-mail. Ars henkilökunta muistelivat meidän ensimmäinen Macia ja John Siracusa kirjoittaneet oman muistoksi Steve Jobs.


Mutta jos etsit myönteisempiä uutisia, meillä on runsaasti senkin. Applen lasku iPhone tapaus sattui aiemmin tällä viikolla, ja Apple käyttävien Maailmassa on nyt uusi iPhone 4S, iOS 5, ja Sprint yhteensopivuus odotan! Lue meidän ratsia meidän Top Apple viestit viime viikolla:


Steve Jobs: Helmikuu 24, 1955 - 05 lokakuu 2011 : Apple cofounder ja entinen toimitusjohtaja Steve Jobs on kuollut vuoden iässä 56.


iPhone 4s ulos 14. lokakuuta beefier silmälasit, sama elin : iPhone 4S on iPhone 4: n hengen, mutta beefier tiedot ja virtuaalinen avustaja Sidekick, saatavilla ennakkoon 7 lokakuu alkaen 199 dollaria.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar