lørdag den 8. oktober 2011

Miten Zerofootprint käyttää tietoja lisätä koulujen Greener

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/EaD_fsMY2PM/:

4475295872_b5d5d495f7

Toimittajan huomautus: Vieras kirjailija Joseph Puopolo on yrittäjä ja käynnistys harrastaja, joka blogit useista eri aiheista, kuten vihreät, tekniikka ja markkinointi.


Sana "vihreä" on palloteltu paljon kuin Haavi termi kuvaamaan kestävää tai ympäristöystävällisiä hankkeita, yrityksiä, energiaa, ja enemmän. Vihreä rakentaminen ja arkkitehtuuri, yhden, lisääntyvät kaikkialla maailmassa, mutta kun se tulee arvioida, miten "vihreä" rakennus on esimerkiksi yksi toteaa, että on enemmän kuin muutamia standardeja, joiden avulla voidaan määrittää sen tehokkuutta ja kestävyyttä.


Anna Toronto-pohjainen Zerofootprint : Cleantech ohjelmisto-ja palveluyritys, joka on kilpailemaan menestyksekkäästi benchmarking välillä peers auttaa määrittämään "vihreä" tekijä tahansa rakennuksessa. Ron Dembo, perustaja Zerofootprint, väittää, että jos haluat motivoida kehittäjiä parantamaan tehokkuutta rakennus, ei voi yksinkertaisesti vertailukohtana kaikki muutkin, sillä jokainen yhteisö on erilainen ilmasto. Siten perustaja sanoo, että Zerofootprint pyrkii keskittymään benchmarking rakennukset vastaan ​​muiden rakennusten sisällä yhteisön maksimaalisen yhteisön tehokkuutta.


Zerofootprint käyttää sen kartoitus ja Analytics moottori yhdistämään useita kulutusta ja käyttötietoja pistettä, kuten virrankulutuksen, kustannukset, päästöt, jne., että se sitten havaintoaloja interaktiivisella kartalla helppoa katselua. Tällä hetkellä yhtiö toimii yli 100 asiakasta, jotka sisältävät yhteisöt kuten koulujen johtokunnat ja kunnat, ja on hyödyntämällä tietonsa koulupiireissä ajaa muuttaa koulussa-by-asteella.


Seuraamalla virrankäyttö tällä paikallistasolla, Zerofootprint nopeasti nähdä, mitkä koulut käyttävät suurempia määriä valtaa ja näin aiheutuu korkeammat kustannukset. Läpi nopean analyysin, se voi seurata ja nähdä, että koulun johtokunta voi maksaa 2500 dollari per lapsi sähkön vs. 800 dollaria toisessa koulussa, esimerkiksi.


Eräät tällaiset erot voidaan jäljittää rakennuksen iästä, mutta on toinen tärkeä komponentti käyttäytymistä. Jakamalla nämä tiedot tärkeimpien sidosryhmien kanssa (mukaan lukien opiskelijat, opettajat, vanhemmat ja järjestelmänvalvojat), koulut voivat sitten työskennellä energiakustannusten vähentämiseksi. On toivoa, että vähentämällä energian kustannuksia, koulupiirit voi keskittyä käyttämällä näitä varoja kohti koulutuksen sijasta pitää valot päällä.


Mukaan Dembo kautta reaaliaikaista palautetta järjestelmänsä, Zerofootprint on jo pystynyt auttamaan tiettyjä kouluja saavuttamaan 20 prosenttia energiankulutuksen vähentämiseksi. Hän sanoo myös, että se on ollut mielenkiintoista nähdä reaktio sidosryhmät laitoksille, jotka eivät ole edes juurtunut. Zerofootprint on äskettäin käyttöön niiden ratkaisu Halton katolinen District School Board.


"Jo varhaisessa vaiheessa tämän aloitteen, opettajien ja rehtorien ovat innoissaan käyttäen

Zerofootprint työkalu innostavat oppilaita kannustetaan käyttäytymisen muutosta, kun kyse on energian käytön kouluissa. Meidän Hallitus odottaa tämän työkalun seurata hiilidioksidipäästöjä ja pyrimme jatkuvasti parantamaan energiansäästöä ", kertoo Erin Holko, Environmental Sustainability Officer Halton katolinen District School Board.


Aika näyttää, mitä lopullinen vaikutus tulee olemaan aktiivisesti seurantaan virrankulutusta, mutta on selvää, että he saavat veto useista tasoilla sidosryhmien kanssa. Avain on nähdä, miten tämä näkyy sekä eri alueilla ja sekä hallituksen ja yksityisen sektorin.


Mitä maksaa, minimi Zerofootprint asennus on 25.000 dollari, joka maksaa analytiikka ja kojelaudan että auttaa jäljittämään edistystä urut


Ingen kommentarer:

Send en kommentar