lørdag den 8. oktober 2011

Cooler Master julkaisee Silent Pro Hybrid tuuletinta sarjan virtalähteet

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/08/cooler-master-launches-silent-pro-hybrid-fanless-series-of-power/:

Cooler Master Silent Pro Hybrid sarjan

Desktop PC virtalähteet ovat kovia innostua, ei väliä kuinka paljon ominaisuuksia he ahtaa sisään Mutta Cooler Master Silent Pro Hybrid tuuletinta sarja on oikeastaan ​​aika viehättävä. Tarjonta ei ole oikeastaan ​​"ilman tuuletinta", mutta se on ilman tuuletinta tila, jota voidaan käyttää minimoimaan koneen melu, ainakin kunnes kuormitus ylittää 200W kynnyksen. Lisää, että 90 prosentin hyötysuhde, täysin modulaarinen kaapelit ja ohjauspaneelin, jonka avulla säädät nopeutta järjestelmän fanit ja etsit varsin vakuuttava tuote DIY työpöydälle harrastaja. Kuten voitte arvata, vaikka nämä kaikki hienot ominaisuudet eivät ole halpoja. Cooler Master tarjoaa kolme eri mallia: 850W, 1050W ja 1300W, joka hinnat vaihtelevat $ 200 300 dollaria - melkoinen murikka muutoksen pudotus tahansa komponentti. He ovat merenkulun tässä kuussa Yhdysvalloissa ja Aasiassa, Euroopassa seuraamaan marraskuussa. Tutustu täydellisen PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista Cooler Master julkaisee Silent Pro Hybrid tuuletinta sarjan virtalähteet


Cooler Master julkaisee Silent Pro Hybrid tuuletinta sarjan virtalähteiden alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 lokakuu 2011 06:55:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Kaukoidän Gizmos | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar