lørdag den 8. oktober 2011

Sinulla myöntämään Se Getting Better

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/FhUxYQUL95w/:

gets-better

"Vihaan lähes kaikki ohjelmistot. Se on turhaa ja monimutkaista lähes joka kerros ... et ymmärrä kuinka perseestä koko juttu on " Rants Ryan Dahl, paljon (ja aivan oikein-) ylisti luoja Node.js . "Se todella, todella, kaikki on roskaa. Ja se on paljon pahempi kuin kukaan tajuaa, " suostuu Zack Morris, joka jatkuu lisätä, "teollisuus on tukenut itsensä nurkkaan ja voi edes nähdä, että tie eteenpäin vaatii ajattelua laatikon ulkopuolella."


Sijoittajat ja johtajat eivät voi ymmärtää sitä, mutta Coders jotka tekevät työnsä ovat kollektiivinen tila vihainen käymistilassa. Valitukset tilasta modernin ohjelmistosuunnittelun moninkertaistaa kaikkialla katson. Scrum , state-of-the-art projekti-hallinta menetelmät, on hyökkäyksen kohteena: "Voin vain toivoa, että kun Scrum menee alas se ei vie koko Agile liikkeen kanssa, " sanoo Robert Martin, valittavat elitismiä ja nousu merkityksettömiä "Scrum Master-sertifioinnit. Pawel Brodzinski väheksyy ohjelmisto todistukset eri näkökulmasta: "Näyttää siltä, ​​sertifiointi arvioi ihmisiä itsenäisesti ja on objektiivinen. Valitettavasti se on myös aika paljon hyödytöntä. "


Jopa koe-Driven Development - ajatus, että kehitystiimin automatisoituja testejä on vieläkin tärkeämpää kuin todellinen ohjelmistoja he kirjoittavat, ja pitäisi kirjoitetaan ensin - kritisoidaan. Kun tämä uskomus tuntui lähes koskematon (vaikka kokemukseni Useimmat yritykset maksoi vain kauniita sanoja.) Nyt kuitenkin Pieter Hintjens väittää , "Mitä enemmän testaat ohjelmisto, pahempi se on." Peter Sargeant suostuu : " koko käsite Test-Driven Development on Hocus ja käsittää se teidän filosofiaa, rikollinen. "


Mikään edellä ovat väärässä. Morrisin tekstinselitys on ongelmallinen prosessi iOS App kehitys on paikalla: alla liukas ulkokuoren Applen XCode ympäristö ja Objective-C kielellä valhe squirming lovecraftian kauhut 1980-luvulta kuten esikäsittelijään makroja, metsät arvoituksellinen koota / linkkiä lippuja ja polkuja, järjestelmän / Hanke / kohde sekavuus, jne jne jne. Android kehitys on parempi jollain tapaa, mutta sen suositeltava Eclipse -ympäristö on ruma, clunky ja joskus vain vaivoin ymmärrettävissä. Sertifikaatit mielestäni (joitain poikkeuksia) enimmäkseen olla punaisia ​​lippuja, jotka varoittavat: "Tämä ihminen ajattelee, että pelkkä oppimisen uusi työkalusarja on merkittävä saavutus, joka ansaitsee tunnustusta." Test strategioita on muokattu ongelma, eikä toisinpäin noin.


Mutta olen yllättynyt kuinka viha ja turhautuminen em. on niin out-of-sync omasta kokemuksestani. Olen ollut kirjoittamassa koodia rahalle parikymmentä vuotta, ja kuuden vuoden väliaika 2003-2009, koska sain kirjan paljon ja vietti aikaa kirjoittaa romaaneja kokopäiväisesti. Kun sain takaisin ohjelmoinnin kaksi vuotta sitten, törmäsin kuinka paljon paremmin asiat oli saanut. Kömpelö kielet kuten Perl ja C + + on yleisesti korvattu


Ingen kommentarer:

Send en kommentar