lørdag den 8. oktober 2011

Larry Ellison julkisti Oracle Public Cloud, väittää kukaan ei lukittu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/f8_ZMVnnsu4/larry-ellison-unveils-oracle-public-cloud-claims-no-one-will-be-locked-in.ars:



Oracle sanoi tällä viikolla, että se rakennus pilvi palvelun isäntä monet sen keskeiset ohjelmistoja, kuten Java-, tietokanta-, middleware ja CRM. Ikään ennakointi huoli siitä, että osuvasti nimetty Oracle Public Cloud voisi olla toinen keino lukitus asiakkaita Oracle ohjelmisto, vaikka toimitusjohtaja Larry Ellison repivät kilpailija Salesforce.com, väittäen Oracle erottua alan standardien ja tuki "täysi yhteentoimivuus muiden pilvet ja tietokeskuksessasi lähtökohta. "


Oracle Public Cloud on laaja valikoima alustan-as-a-Service-ja ohjelmisto-as-a-Service, ja potentiaalinen kilpailija Salesforce, Microsoft, ym.. Oracle Fusion CRM Cloud Service ja Oraclen työvoiman hallinnan välineitä on jo olemassa, kun tietokanta-ja Java-palveluja, sekä uusia liiketoimintamahdollisuuksia keskittynyt sosiaalinen verkosto, ilmestyy "valvotuissa saatavuus lähitulevaisuudessa", Oracle sanoo. Oracle tarjoaa Public Cloud tarjoaa "kaikkia tuottavuutta Java, ilman sitä" ja "Oracle-tietokannan rakastat, nyt pilvessä."


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar