lørdag den 8. oktober 2011

GSM Nexus Prime kulkee FCC mahdollisesti menossa AT & T?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/08/gsm-nexus-prime-passes-through-the-fcc-possibly-heading-to-atandt/:

Nexus Prime on FCC?

Vain koska ensi viikolla yhteiseen Samsung ja Google tapahtuma on lykätty ei tarkoita vuotoja on loputtava. Sammy kuuloketta mallinumero I9250, joka vastaa jopa hienosti kantataajuusohjelmiston versio Galaxy Nexus laukausta että ponnahtaa ylös, juuri teki esiintymisensä FCC pakkaus GSM radio yhteensopiva AT & T ja T-Mobilen faux-G-verkoissa. Se on myös kehua kaksikaistainen 802.11n, Bluetooth ja NFC. Huolimatta ehdotuksia että seuraava Nexus laite olisi Verizon yksinomainen , voisimme tarkastella AT & T-versio tai ainakin auki GSM-mallin. Se, että se ei tue T-Mobilen 2100MHz bändi saa meidät uskomaan tätä ei avautumisen T-Mo kauppoja. Myös selvästi puuttuu mitään mainintaa LTE - että erityispiirre voisi silti olla ainoa valtakunta Big Red. Toivottavasti ei tarvitse odottaa kauan saada selville kaikki yksityiskohdat. Vielä yksi kuva tauon jälkeen.



[Kiitos, Samer]

Jatka lukemista GSM Nexus pääministeri kulkee FCC mahdollisesti menossa AT & T?


GSM Nexus Prime kulkee FCC mahdollisesti menossa AT & T? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 lokakuu 2011 12:49:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Phandroid , Langaton Hyvyys | lähde FCC , 2 | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar