lørdag den 8. oktober 2011

# IswabbedforAmit tarjoaa jopa 20K löytää luuytimenluovuttajien avunantaja Startup perustaja Amit Gupta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/03FrM5nuu8Y/:

tumblr_lsngaj77wZ1qz72ywo1_500 (1)

En ole koskaan tavannut Photojojo ja Jelly yhteistyötä perustaja Amit Gupta , mutta kahden viime päivän tai niin minun Twitter Stream on hukkua kommentaari hänen tarinansa. Diagnosoitu akuutti leukemia kaksi viikkoa sitten, Gupta on ollut vaikeuksia löytää luuytimen ottelu, lähinnä siksi, ettei luovuttajien peräisin Etelä-Aasian (Intian, Pakistanin, Bangladeshin, Nepalin, bhutani, Malediivien ja Sri Lankan) yhteisössä.


Kansalliset luuytimen rekisteri sisältää 9500000 kirjaa, mutta mahdollisesti joku Etelä-Aasian syntyperä kuten Amit löydät ottelu on vain 1 20000. Joten Amit teki mitä tahansa käynnistyksen perustaja tai techie tekisi joutuessaan niin mahdotonta kertoimet, hän kiinnitti heti yhteisöömme. Matala ja katso, kaksi viikkoa myöhemmin, hänen kollegansa Seth Godin ja hänen ystävänsä Michael Galpert ovat tarjonneet yhteensä $ 20k ja kunkin blogin kattavuus henkilö osoittautuu ottelu Amit.


Mahdolliset ehdokkaat voivat selvittää lisätietoja lähettävät pumpulipuikolla testejä saada täällä . Ja jos "neula takana" kipu tekijä luuydinsiirron on kääntymässä sinut pois, menettely voidaan tehdä myös suhteellisen lievempi keino kautta verensiirtokäytäntö kaltainen kone, ja on täysin kivuton.


Vaikka # IswabbedforAmit jättämisestä roster sovelletaan koko roster marrow.org vastaanottajille, ihmiset houkutellaan sisään mennessä # IswabbedforAmit on mahdollisuus ilmoittautua puolesta Amit. San Francisco järjestäjä ja Foodzie perustaja Emily Olson kertoo minulle, "numero yksi asia, joka meidän täytyy vain pitää hänet [Amit] Super positiivinen, ja sitten pitää rekisteriä täynnä ihmisiä. Yritän kerätä niin paljon varoja kuin voimme. "


Olson sanoo, että mitä vaikuttunut hänen eniten # IswabbedforAmit on oivaltaa, että yrittäjyyteen yhteisö ei rajoitu Silicon Valley, vaan ulottuu ympäri maailman (juuri nyt luuytimen käytöt Amit ovat toimii Delhi ja Mumbai) . "Jokainen on kuin" Näin ei voi tapahtua Amit, koska hän laittaa niin paljon hyvää maailmaan, että ei pitäisi saada ottaa pois ... Olemme yhteisö jumalattomille, ja se on hämmästyttävää, kuinka nopeasti on tapahtunut. "


Katso marrow.org , Seth Godin blogi , @ MSG ja Amit Gupta blogi lisätietoja tai täytä tämä lomake , jos luulet, että voit auttaa.


Yritetään tallentaa niitä voimme kaverit.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar