lørdag den 8. oktober 2011

Maailman johtava patentti Troll haastaa Motorolan yli Android-puhelimet

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/mmDFjPeMka4/worlds-leading-patent-troll-sues-motorola.ars:



Alussa Intellectual Ventures esitteli itsensä yhtenä hyviä tyyppejä. Perustettu vuosikymmen sitten entinen Microsoft Honcho Nathan Myhrvold, se teki kierroksia Piilaakson suurin teknologiayritysten, vakuuttava niitä poni jopa miljoonia dollareita ostaa patentteja pitääkseen heidät pois käsistä patenttia peikot. mukaan Business Viikko , vuoteen 2006 mennessä, sijoittajat, mukaan lukien Microsoft, Apple, Nokia, ja eBay.


Mutta IV: n patentti arsenaali on kasvanut, sävy Myhrvold n myynti piki on muuttunut. Yritykset alkoi ihmetellä, jos he voisivat tulla kohde IV: n omia patentteja, jos he kieltäytyi allekirjoittamasta ylös. Myhrvold käytetään korostamaan, että IV itsellään ole haastanut ketään, mutta hän kieltäytyi sulkea pois näin tulevaisuudessa. Viime aikoina IV on kohdannut syytöksiä , että se perustaa pöytälaatikkoyhtiöitä kuten Oasis Tutkimus ja LodSys niin se voisi harjoittaa patentti uistelu poistumatta sormenjälkiä.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar