lørdag den 2. april 2011

GameStop tiedot suunnitelmia Impulse ja Spawn Labs, sanoo, että "tulossa teknologiayritys"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/01/gamestop-details-plans-for-impulse-and-spawn-labs-says-its-be/:


No, se näyttää GameStop suunnitelmia sen jälkeen hankinnan Impulse ja Spawn Labs saattaa olla jopa suurempaa kuin meillä oli epäillyt. Tällä sijoittaja konferenssissa tänään GameStop sanoi täysillä, että se on "tulossa teknologiayhtiö," ja että se todellakin aikoo esitellä pilvi-pohjainen peli vastaavaa palvelua OnLive seurauksena Spawn Labs hankinta, vaikka Impulse on käytetään "erittäin vilkasta kilpailua" Steamin kanssa. Mutta se on vasta alkua asioita. Mukaan Dallas Morning News, GameStop aikoo myös laajentaa pelipalvelu erilaisiin mobiililaitteisiin ja se ilmeisesti jopa viihdyttävä ajatus GameStop-merkkisten tabletti, sanomalla että "jos me tuntuu voisimme tehdä parempaa työtä mikä tabletti, teemme sen. " Tietenkin jotkut on vielä melko tavalla pois, mutta GameStop on ottamassa ensiaskeleita melko pian - se on jo osoittanut pois demo siitä, miten palvelu integroidaan sen verkkosivuilta (ks. edellä, jossa on "yrittää nyt "-vaihtoehto), ja se aikoo aloittaa julkinen beta joskus tänä vuonna ennen tuloaan täyden palvelun ensi vuoden alussa.

GameStop tiedot suunnitelmia Impulse ja Spawn Labs, sanoo, että "tulossa teknologian yhtiön alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 huhtikuu 2011 21:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Dallas Morning News (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar