lørdag den 2. april 2011

Maailman ensimmäinen GLONASS-pohjaisten älypuhelimien alusten Venäjän GPS pohtii uudelleenlaskentaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/01/worlds-first-glonass-enabled-smartphone-ships-in-russia-gps-po/:

No, voisitteko katsoa, ​​että? Planeetan ensimmäinen GLONASS puhelin on nyt saatavilla, mutta näyttää siltä, ​​että sinun täytyy kohota yli Venäjälle, jotta voit käyttää sitä. Tietenkin, jos olet seurannut GLONASS tarinaa ollenkaan et löydä että järkyttävää vähiten, ja jos haluat poimia ZTE rakennettu MTS GLONASS 945 seuraavaa matkaa, voit hoitaa täyden -GPS-tuki takaisin jäsenvaltioille. Se Froyo-pohjainen laite, jossa 3,2 tuuman kapasitiivinen kalkinpoistotarpeen, 2 megapikselin kamera, 130MB muistia, Bluetooth / WiFi ja hintalappu on vajaat 11000 ruplaa. Se on noin 400 dollaria oikealla rahalla, joka luultavasti löytää sinulle parhaiten sopii lompakkoon jos olet jo piristyi aivan liian samankaltaisia ​​Vodafone 945. Tässä toivoen maailman toiseksi GLONASS puhelin on vähän suuremmalla syyllä suunnittelussa ja toiminto näkökulmasta, joo?



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Maailman ensimmäinen GLONASS-pohjaisten älypuhelimien alusten Venäjän GPS pohtii uudelleenlaskentaa perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 huhtikuu 2011 23:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Hi-Tech Mail | lähde Quintura , MTS | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar