lørdag den 2. april 2011

Tesla Roadster 2,5 Sport Review

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/01/tesla-roadster-2-5-sport-review/:

Tesla Roadster 2,5 Sport Review

Gadgetit tulevat kaikki muodot ja koot, mutta se on turvallista sanoa, tämä on big'un. Toki, se ei ole juuri kannettava perinteisessä mielessä, eikä 24 kuukautta sopimuksen aio tehdä sitä sovi meidän budjetti, mutta se ei tarkoita että se ei ole sijaa elämässäsi. Se Roadster Sport, uusin tulokas Tesla perheen ja julkaisi maailman viime kesänä. Versio 2.5 on nopein vielä tiellä, hyppääminen nollasta 60: een vuonna 3,7 sekunnin silti saada mitoitettu 245 kilometrin kantaman.



Tietenkin me kaikki tiedämme, että virta-alueella ei välttämättä merkitse reaalimaailman alue, ja reaalimaailman auton suorituskyky ei aina seiso, mitä olet lukenut lehtiä, joko. Itse asiassa meidän testaus emme voineet tehdä koko 245 mailia, että Tesla sanoo, et voi Roadster, eikä meidän tule lähelle lähestyy tätä asiaa on 125mph huippunopeutta. Mutta vietettyään runsaasti tuntia juuttunut sisällä ohjaamossa tämän 128.500 dollaria urheilullinen EV teimme kävelymatkan päässä mahtavan vaikutuksen, eikä vain miten se ajoi, mutta miten se kuulosti. Lue, ja saatat olla liikaa.


Jatka käsittelyssä Tesla Roadster 2,5 Sport Review


Tesla Roadster 2,5 Sport Review perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 huhtikuu 2011 16:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar