lørdag den 2. april 2011

HP: n Zeen tabletti saa Android 2.2 Froyo päivitys, vihdoin (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/02/hps-zeen-tablet-gets-android-2-2-froyo-update-finally-video/:


Jos olet päättänyt heittää hyvää harkintakykyä ulos ikkunasta ja ostaa HP Photosmart minen, vain tabletti, älkäämme aloittaa sanomalla me sanoimme . Nyt, että meillä on neliö pois, näyttää siltä, ​​että voisi olla toivoa HP: n Android-powered liuskekivi vielä - kertomukset alkavat pyöriä on kauan odotettu Android 2.2 päivitys Zeen. Kuukausien omistajat tabletti on täynnä HP asiakaspalvelu foorumeilla kantelujen luvattu, mutta ei koskaan toimitettu päivitys, mutta kuten voitte nähdä videon alla, Zeen omistajat voivat nyt ladata beta-version Froyo täydellinen Flash-yhteensopivuus, ja mitä olemme kuulleet, se on valtava parannus. Jos sinun täytyy nähdä se itse, tutustu video tauon jälkeen, mutta älkäämme antaa vielä toisen varoituksen: audio Tässä video hiipiä sinut ulos.



[Kiitos, Zac]

Jatkaa lukeneisuus HP: n Zeen tabletti saa Android 2.2 Froyo päivitys, vihdoin (video)


HP: n Zeen tabletti saa Android 2.2 Froyo päivitys, vihdoin (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 huhtikuu 2011 10:58:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Google Mobile | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar