lørdag den 2. april 2011

Sony toimitusjohtaja ohimennen mainitsee hän on toimittanut kamerat Apple

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/02/sony-ceo-casually-mentions-hes-supplying-cameras-to-apple/:


Olimme houkutusta kutsua sitä Aprillipäivä "vitsi, mutta tarina on liian arkipäiväinen: Sony toimitusjohtaja Sir Howard Stringer kuulemma päästää käsistään, että hänen yrityksensä tuottaa kamera seuraavan erän iPhonen ja iPads aikana julkinen haastattelussa Wall Street Journal . Perinteisesti Applen peräisin sen antureita OmniVision myös ilahduttavan takana-valaistu 5 megapikselin CMOS-yksikkö löydät iPhone 4, mutta nyt Sony sekin on BSI teknologian ja OmniVision on tiettävästi viivästynyt, seuraava kannettava Apple tuote saattaa talo Sony Exmor R-anturi, jollainen me ihailimme on Xperia Arc . Huomatkaa, että ei voi päätyä todella tapahtuu, koska tilanteessa, jossa Sir Howard paljasti uutiset - mukaan 9-5 Mac, hän sanoi, että tehdas tuottaa antureita Apple on vaikuttanut Japanin tsunami . Voi hyvin.

Sony toimitusjohtaja ohimennen mainitsee hän on toimittanut kamerat Apple perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 huhtikuu 2011 14:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Electronista | lähde 9-5 Mac , Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar